TIPPEK A MEGFELELŐ SZÁJHIGIÉNIÁÉRT MASZKKAL

EGY ORROT ÉS SZÁJAT FEDŐ MASZK ELTAKARHATJA A MOSOLYOD, DE ETTŐL MÉG VIGYÁZNOD KELL RÁ!

rózsaszín és kék hajú lány fehér maszkot visel rajta rúzzsal megrajzolt mosolygó szájjal

Tudtad, hogy a szánkban több millió baktérium él? Szervezett módon élnek a biofilmben, más néven lepedékben, például a fogak felszínén. Nem mindegyikük rossz. Egyes baktériumok nélkülözhetetlenek az egészségünk és jólétünk szempontjából. Ha azonban a szájban lévő baktériumok nincsenek kordában tartva és túlzottan elszaporodnak, az rossz lehelethez és ínyproblémákhoz vezethet.

A szájflóra egyensúlyban tartása a rendszeres és alapos szájhigiénia révén ezért különösen fontos a fog- és ínyproblémák megelőzése érdekében.

A LISTERINE® szájvizek a fogmosás után naponta kétszer használva ideális kiegészítői a napi szájápolási rutinnak. A LISTERINE® megküzd a fogmosás után visszamaradó, rossz leheletet és lepedéket okozó baktériumokkal. Így a LISTERINE® tiszta fogakat és tartósan friss leheletet biztosít - miközben egyensúlyban tartja a szájflórát.

LISTERINE®

  • Megelőzi és csökkenti a lepedéket.
  • Megküzd a fogmosás után szájban maradó baktériumokkal.
  • A LISTERINE® naponta kétszer használva véd a lepedék ellen és felfrissíti a leheletet.
Kép a Listerine portfólióról. Nightly Reset, Advanced White, Total Care Sensitive, Total Care Stay White, Fresh Burst, Total Care Mild Taste, Total Care, Cool Mint, Cool Mint Mild Taste, Ginger & Lime, Green Tea, Naturals Gum Protection, Smart Rinse Mild Berry

A száj- és orrvédő arra inspirálhat, hogy új szemszögből tekints a szájhigiéniára, és tudatosítsd, hogy mi történik a szádban.

Használd a LISTERINE®-t az általános szájhigiénia javítására! Búcsúzz el a rossz lehelettől a maszk alatt. Használj LISTERINE®-t a hosszan tartó friss leheletért és a tiszta szájért!