MIT LEHET TENNI A ROSSZ LEHELET ELLEN?

 

A legtöbb esetben a rossz lehelet a szájban keletkezik (további információ: a rossz lelehet okai). Ha beépíted ezeket az apró tippeket a mindennapi szájápolásodba, hatékonyan küzdhetsz a rossz lehelet ellen és megelőzheted azt – a friss leheletért minden nap.

A SZÁJHIGIÉNIA SZEREPE

A rossz leheletet leggyakrabban a rossz baktériumok okozzák. Ezek a baktériumok lebontják az élelmiszert, és illékony, rossz szagú kénvegyületeket termelnek. Ezért az átfogó szájhigiénia a rossz lehelet elleni küzdelem és a megelőzés kulcsa.

 

Nő fehér háttér előtt mutatja a helyes fogselyem használatot, a fogselymet az ujjára tekerve az első fogai között

QA Text: 

A szájvíz használata a napi szájhigiénia részeként segít csökkenteni a rossz leheletet okozó baktériumokat, még ott is, ahová a fogkefe nem ér el: a fogak között, az ínyen és a nyelven.

Kép a Listerine portfólióról. Nightly Reset, Advanced White, Total Care Sensitive, Total Care Stay White, Fresh Burst, Total Care Mild Taste, Total Care, Cool Mint, Cool Mint Mild Taste, Ginger & Lime, Green Tea, Naturals Gum Protection, Smart Rinse Mild Berry

A NYÁL SZEREPE

A nyál feladata az ételmaradékok kiöblögetése a szájból. Ha azonban ezek a túl száraz száj miatt a nyelven vagy a fogak között maradnak, a baktériumok gyorsan elszaporodhatnak, és rossz leheletet okozhatnak.

A nyál tehát segít megelőzni és megszüntetni a szájban lévő rossz szagokat. Próbáld ki a következő tippeket a szájszárazság elkerülése érdekében.

QA Text: