VÁLASZAINK A COVID-19-CEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEKRE

A JOHNSON & JOHNSON CONSUMER HEALTH A WHO MELLETT ÁLL

A globális COVID-19 világjárvány hatásai tagadhatatlanok. Kérjük, tájékozódjon és kövesse az előírásokat az Egészségügyi Világszervezet honlapján.

VÁLASZAINK A COVID-19-CEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEKRE

A Johnson & Johnson Consumer Health vállalatnál elkötelezettek vagyunk azért, hogy segítsünk az egyéneknek és a közösségeknek a világ minden tájáról a COVID-19 példátlan hatásainak kezelésében. Csapatunk aktívan dolgozik, hogy fenntartsa a nagy keresletű fogyasztói termékek gyártását, ideértve a LISTERINE®-t is.

Mivel a COVID-19 globálisan igénybe veszi az egészségügyi forrásokat, fontosabb, mint valaha, hogy az emberek megőrizzék egészségüket, és ne kelljen igénybe venniük az egészségügy segítségét. Mivel a fogyasztók kiemelt figyelmet fordítanak a személyes higiéniára, ezért a szájvizünk iránti kereslet is emelkedett. A kínálat fenntartása érdekében prioritásként kezeljük a magas keresletű termékek gyártását, mindeközben továbbra is biztosítva a legmagasabb minőségi és biztonsági előírások betartását.

HASZNÁLJA AZ ÚTMUTATÓNAK MEGFELELŐEN

A JOHNSON & JOHNSON CONSUMER HEALTH A WHO MELLETT ÁLL

Fogyasztói kérdések merültek fel a LISTERINE® hatékonysága kapcsán a COVID-19 ellen. Fogyasztóink egészsége és biztonsága kiemelkedő fontosságú. Íme néhány gyakran feltett kérdés és válasz a LISTERINE® szájvízzel kapcsolatban:

TERMÉKELŐNYÖK